Concurs de selectare a unui expert/ a unei experte pentru dezvoltarea unei campanii de comunicare pe social media privind recunoașterea, împuternicirea și protecția copiilor apărători ai drepturilor omului

TERMENI DE REFERINȚĂ

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs de selectare a unui expert/ a unei experte pentru dezvoltarea unei campanii de comunicare pe social media privind recunoașterea, împuternicirea și protecția Copiilor Apărători ai Drepturilor Omului (CADO)

  1. CONTEXT

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md.

Подробнее...

Solicităm oferte de prețuri cu referire la achiziționarea accesoriilor pentru telefonul mobil

TERMENI DE REFERINȚĂ

 Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea accesoriilor pentru telefoane mobile.

  1. CONTEXT

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Accesoriile vor fi achiziționate în cadrul proiectului „Răspuns de urgență pentru satisfacerea necesităților de bază ale refugiaților și comunităților gazdă afectate de criza din Ucraina în Moldova prin realizarea nevoilor de bază, educație, protecție și servicii MHPSS”, implementat de CIDDC cu suportul financiar oferit de World Vision și Aktion Deutschland Hilft (ADH), în perioada martie – septembrie 2024.

Подробнее...

31 de profesioniste și profesioniști din educație din diferite raioane s-au întrunit la Chișinău ca să învețe și să împărtășească bune practici de cooperare și comunicare interculturală în procesul educațional

În perioada 19-21 aprilie curent, 31 de profesori, profesoare, educatoare și managere școlare care activează în raioanele Căușeni, Cimișlia, Criuleni și în municipiul Bălți s-au întrunit la Chișinău pentru a face schimb de bune practici de cooperare și comunicare interculturală în procesul educațional și pentru a-și consolida competențele de asigurare a incluziunii copiilor.

Întrunirea a fost facilitată de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) în cadrul școlii de primăvară „Cooperare și comunicare interculturală”, dedicată profesioniștilor și profesionistelor din educație.

Подробнее...

Cum are loc educația sexuală în Republica Moldova? Platforma Copiilor a prezentat un nou raport

La 10 aprilie curent, un grup de feteși băieți de la Platforma Copiilor a prezentat raportul „Intimitatea emoțională a copiilor, cum mediul școlar și familial contribuie la dezvoltarea ei?”. Rezultatele cercetării realizate de copii au fost prezentate în cadrul mesei rotunde „Educația sexuală – cum aceasta are loc în Republica Moldova?”, la care au participat reprezentante și reprezentanți din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, Oficiului Avocatului Poporului, specialiste și specialiști în sănătate sexuală și reproductivă, în drepturile copilului, cadre didactice, părinți, copii apărători ai drepturilor omului. Împreună au discutat despre ce ar putea fi diferit pentru ca educația sexuală să răspundă nevoilor reale ale copiilor.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) împreună cu Platforma Copiilor, cu suportul financiar oferit de ERIKS Development Partner în cadrul proiectului „ABC - ACTIONS for the Rights of the Children; BUILDING relationships based on respect and cooperation; COMMUNICATION and documentation” și este parte a campaniei online „Educația sexuală: un drept, nu o rușine!”.

Подробнее...

Termen extins. Concurs de selectare a ofertelor pentru achiziția lucrărilor de reparații minore în cadrul Centrului de Resurse pentru profesioniști/e din domeniul educație, copii și tineri

TERMENI DE REFERINȚĂ

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs de selectare a ofertelor pentru achiziția lucrărilor de reparații minore în cadrul unui Centru de Resurse pentru profesioniștii/ele din educație, copii și tineri, inclusiv copiii refugiați.

1. CONTEXT

CIDDC este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Подробнее...

Контакты

Адрес: улица Еуджен Кока, 15, Кишинэу,
Република Молдова, MD-2008

Тел./Факс: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Емайл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Стань Послом 2%

Sustin 2%! Поддерживаю 2%! 

Медиа партнер:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page